Ethan Hunt

Description:

Special:
Str: 6 +1
Per: 7 +2
End: 5
Cha: 4 -1
Int: 7 +2
Agi: 5
Luc: 6 +1

Tag skills:
(x) Repair
(x) Science
(x) Energy weapons

Perks:
Metal face II
Jury rigging
Gun smith
Universal interface
R.A.I.D
Robotics expert

Goal
Find ud af hvem der har haft en finger med i hans modifikationer og hvorfor.

Short term
Modificere ting og få opkaldt våben efter mig. Hvis jeg kan sprede mit navn til verden, så kan det være at der er nogen der genkender det og opsøger mig for de rigtige grunde.

Bio:

Ethan hunt vågner op på et medicin bord. Lys der blinker rundt om ham, gnister står ud af paneler og et stort afsoddet hjørne med en brændt lig i hjørnet.
Da Ethan vågner op er han ikke bevidst om hvad der har været forgået omkring ham eller hvem der har lavet ændringer på ham.
Han finder hurtigt ud af at omkring 50 – 60% af hans krop er dækket i et sort metal, det er sprit nyt.
På Ethan’s højre arm står der et enkelt navn med grå skrift, det ikke er alt for tydeligt “Repconn”

Ethan kan ikke huske en eneste ting fra hans fortid, det skinner også igennem da han ikke engang kan huske sig rigtige navn. Navnet Ethan Hunt er taget ud fra en medicin mappe som lå på et skrive bord.

Efter at have orienteret sig i rummet så var der kun nogle ganske få ting som kunne bruges. Der var en rygsæk, en gammel duster, nogle fine arbejdsværktøjer som formodentligt har været brugt på ham selv, og nogle nye militær busker som passede forbløffende godt som var de syet til ham efter hans modifikationer.

Det tog Ethan lang tid at komme ud fra det kompleks som han befandt sig i. Det er svært når man ikke kan finde sin TAB knap for at skabe lys fra sin indbygget pipboy i en metal arm.
Efter at have været kommet udenfor så begyndte det rigtige jagt. Ethan har besluttet sig for at finde ud af mere hvad angår hans tilstand. Hvem og hvorfor har folk gjort det her ved ham.

Har han selv været en del af det der har været sket?

Ethan Hunt

Fallout: Suburbia Wolfblade